Wie spelen er?

Wild Horses

Na een succesvolle avond op Madstock in 2011 komen de Wild Horses opnieuw Nuland op stelten zetten. Deze Rolling Stones coverband uit omgeving Den Bosch speelt al 15 jaar de bekendste nummers van de engelse rockers, en blijft naar eigen zeggen trouw aan het originele geluid.

 

Pokey & the Headlights

Ook Pokey & the Headlights zijn geen vreemden voor het Madstock publiek. In 2012 nog stonden deze rock&rollers uit omgeving Schijndel ook al op de Nulandse planken. Met nummers van onder andere The Blues Brothers, Jerry Lee Lewis en Madness spelen ze in diverse muziekstijlen en maken ze er een super gezellige avond van!

 

IGNITION

IGNITION moet bij de trouwe Madstock ganger zeker bekend in de oren klinken. Deze band uit Oss met een voorliefde voor snelle auto's, speelt rockabilly op een hoog tempo. Met z'n vijven trappen ze het gaspedaal tot op de bodem en knallen ze lekker rauwe rockabilly covers uit de speakers!

 

Woodworks

Deze akoestische folk/rock coverband uit de provincie Zeeland weet op een eigen manier bekende nummers van een geheel nieuw jasje ter voorzien. Marco Blom, Mario Hillebrand en Hans van der Werf (die je wellicht nog kent van The Old Firm) laten met hun houten instrumenten blijken dat ze steen-goed zijn!

SANDER